Strong body Strong mind

Hoe pak je iets weer op nadat je steken hebt laten vallen?
Het wordt me duidelijk dat er tijd overheen gaat voor de gevolgen van fouten duidelijk worden. Dat kan zijn door eindeloos verkeerd trainen. Je bent goed bezig, maar na verloop van tijd krijg je pijntjes, blessures en andere klachten die je niet kan duiden. Pas na maanden wordt duidelijk dat je je lichaam aan het overbelasten was in plaats van sterker en weerbaarder te maken.

Ik heb gemerkt dat dat ook in andere aspecten van het leven geldt. Na maanden van overbelasten van mijn lichaam en geest ging de stekker er uit om mezelf weer op te pakken na een stormachtige tijd in mijn privé leven.

Mijn lichaam was op, mijn geest was vol. Er kon letterlijk niets meer bij.
Het enige wat dan nog rest is totale rust en afzondering. Dat heeft er voor gezorgd dat ik weer ben opgeladen, de dingen weer kan oppakken en de energie en levensvreugde heb om het ondernemerschap weer vol gas te geven. De pijntjes en blessures in mijn lichaam en geest zijn nagenoeg weg, maar het heeft wel gevolgen gehad in andere aspecten van mijn leven zoals de studio.

Het eerste waar ik me op heb gestort is de reformer! Na maanden van weinig trainen en veel slapen is het tijd voor een sterk lichaam dat ondersteund in een sterke geest. Want ja, mijn overtuiging is nog altijd: Strong body, Strong mind!
En wat voelt dat weer goed. Een workout als Pilates geeft energie, maakt je sterker en wendbaarder voor alles wat het leven je voor de voeten werpt. Dus geen excuses meer voor mij!

Verandering gaat niet altijd vlekkeloos en dat merken we maar al te goed in de studio nu we over gaan op een nieuw systeem dat (uiteindelijk) de cliënten en medewerkers moet ondersteunen in het in- en omboeken van lessen, betalingen en overzicht in eigen lessen.
Helaas is het nog niet zo ver dat we kunnen zeggen dat het ons ondersteund en ondervinden wij zelf en onze cliënten de gevolgen van de nukken die in dit systeem zitten.
Ik kan niet anders dan mijn excuses aanbieden voor het ongemak en vragen om geduld zodat we alles in orde kunnen maken en in no-time kunnen zeggen: Yes, dit is het!

Binnen de studio zelf zijn we altijd bezig met het perfectioneren van onze lessen zodat iedereen sterker wordt, wendbaarder en weerbaarder met als doel dat je je buiten de studio optimaal voelt. Dat je zelf kan ervaren hoe het is het beste uit je lichaam te halen en daarmee met groeiend zelfvertrouwen het beste uit je dag te halen. Want met een sterk lichaam en een sterke geest kan je alles aan!

Amber