Pilates Mania

Is het je opgevallen?

Pilates is overal!

In sportscholen, Yoga studio’s, Pilates studio’s, tijdschriften, tv, films,  boeken, dvd’s, cd’s en internet. Zelfs je fysiotherapeut, chiropractor, osteopaat en huisarts raden het aan!

Bekende Hollywood sterren en modellen steken niet onder stoelen of banken dat hun prachtige lijf o.a. te danken hebben aan  de Pilates Methode.  Jennifer Aniston,  Madonna, Gwyneth Paltrow,  Samuel Jackson, Melanie Griffith, Leonardo Di Caprio, Julia Roberts, Lisa Rinna, John Cleese, Sharon Stone, Oprah Winfrey…. De lijst is eindeloos!

Hugh Grant zei er over;

Now I have muscles of steel and could easily deal with giving birth.

Dat laatste valt te betwijfelen ? !

Ruby Wax zei tegen haar Pilates leraar;

You have turned me into a Ferrari. My husband thanks you.

Ja, dat willen we allemaal wel!

Maar wat is toch het geheim van de Pilates Methode?

Het lijkt wel magie!

Ik geloof dat wat alle sterren aantrekt aan Pilates is dat het een veilige en effectieve manier van trainen is en snelle resultaten biedt als het op de juiste manier wordt beoefend.

Of zoals Joan Collins Ervaren heeft;

What do I like most about Pilates? The fact that I can really feel  my body working. I might do 250 crunches, but my body is so used to do them that I don’t really feel them. With Pilates I can really feel my abdominals, even if I only do 6 to 12 repetitions singulair dosage.

Het zit hem in de details en de juiste kennis over de oefeningen. Bij Pilates aan de Rijn werken we alleen met leraren die een volledige Pilates opleiding hebben afgerond en over een  diepgaande kennis beschikken  van de  Authentieke Pilates Methode.

Ik geloof niet dat de Pilates Methode een eendagsvlieg is!  Nog steeds groeit de groep mensen die de weg naar de Pilates studio’s vinden en blijven de resultaten ons verbazen. Het is een mind-body workout. Dit betekent niet dat je kan relaxen in een sessie, maar dat je lichaam en geest laat samenwerken om het beste uit jezelf en je leven te halen!

amber