De studio

Studio

Pilates aan de Rijn is de enige volledig ingerichte Pilates Studio in Alphen aan den Rijn en omstreken. Wij werken volgens de authentieke Pilates Methode. Dit houdt in dat de oefeningen zo dicht mogelijk naar het origineel zoals ontwikkeld door J.H. Pilates worden uitgevoerd. De sessies zijn effectief en intensief en altijd met als focus het doel van de cliënt.

De studio is een open, lichte en motiverende ruimte midden in het centrum direct gelegen aan de oude Rijn. De stoere en warme en unieke uitstraling komt mede door het prachtige uitzicht op de Rijn, de bamboe vloer, warme kleuren, hoge kwaliteit afwerking en de speciaal door Gratz New York gemaakte Pilates Apparaten. Wij bieden sessies voor mannen en vrouwen op verschillende niveaus. Afhankelijk van het doel kan dit in groepslessen of privé sessies. Wij werken alleen met trainers die een uitgebreide en volledige Pilates opleiding hebben afgerond, alleen dan kunnen de resultaten die de methode belooft worden waargemaakt.

Het is onze persoonlijke missie je te motiveren en inspireren het beste uit jezelf te halen. Door de hoge kwaliteit begeleiding zal je al snel resultaat behalen en het effect merken zowel binnen als buiten de studio!