Pilates Lifestyle

In de weblogs ga ik me richten op de Pilates Stijl van leven.
Het had yoga, taekwondo of fitness kunnen zijn. Het gaat om de basis: gezondheid kiezen in een tijd van stress, druk en overdaad.
Mijn passie ligt nu eenmaal bij Pilates.

Ik heb twee jongens van 4 jaar, een echtgenoot, een hond, een hypotheek, een Pilates studio en (soms) een sociaal leven…
Kiezen voor een gezonde geest en lichaam zou geen luxe moeten zijn, maar een voorwaarde.
Waarom is het dan zo lastig om weg te blijven van chips, wijn, tv, k&k maaltijden en te gaan voor appels, water, sporten en uitgebalanceerde maaltijden?

Soms lijkt het geen enkele moeite te kosten om een goede maaltijd te bedenken, te kopen nog even een les te volgen en weer te springen in het gezinsleven. Het geeft het gevoel de schat van de eeuwige jeugd gevonden te hebben.
En natuurlijk denk ik op die momenten dat ik het voor altijd zo zal doen!
Totdat… Een kind ziek wordt en je dagen niet slaapt, ik zelf ziek wordt en er geen tijd voor heb, stress op de zaak te verduren krijg of ik mijn weekenden helemaal vol plan omdat ik mijn sociale leven een boost wil geven….

Tsja, dan komen de k&k maaltijden weer in beeld, dat extra wijntje en die zak chips is ook zeer welkom generic singulair. En dan kan ik natuurlijk niet sporten… Zo begint en eindigt de eeuwige vicieuze cirkel.
Met 1 been in mijn Pilates Lifestyle en het andere… die bungelt er maar een beetje bij!

Met deze blog ga ik proberen bewuster te worden van de valkuilen die ik bewust en onbewust zelf creƫer. Om zodoende uiteindelijk uit te komen bij het beloofde land; mijn Pilates Paradijs ;).

Tips, trucs en adviezen zijn altijd welkom! Ik luister.

amber