“Het roer om”

Na 16 jaar een winkel in Alphen aan den Rijn gerund te hebben in Nederlands Keramiek, kunst,  workshops en opdrachten gaat het roer om;  Keramida wordt een Pilates aan de Rijn! Hoewel de winkel is gesloten en de studio inmiddels open is, is het niet van de een op de andere dag gegaan.

Jarenlang heb ik met veel plezier opdrachten geschilderd, workshops gegeven en kunst verkocht. Pilates was iets wat ik deed als hobby. Gewoon thuis op de mat 4 of 5 x per week. Ik deed eens een cursus om er wat meer over te weten te komen en ontdekte niet alleen de vele voordelen van deze methode, maar ook mijn ware passie; lesgeven in de Authentieke Pilates Methode!

De cursussen gingen over in gerenommeerde opleidingen met minimaal 600 observatie uren, diverse seminars, examens, talloze uren oefenen & trainen en nog meer examens.

Avonden gingen op aan lesgeven in plaats van bankhangen en mijn sociale leven werd 3 jaar lang vervangen door lesboeken, leren en opleidingen. Steeds minder uren in de winkel en steeds meer uren in Pilates Studio’s.

En nu, ruim 12 jaar nadat ik voor het eerst mijn matje uitrolde en de allereerste oefening van de Pilates Methode, “ 100”, uitvoerde, is mijn leven compleet veranderd.

Als het gaat om verandering en groei is er een quote die als een rode draad door mijn leven gaat;

Twenty years from now, you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do . So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore… Dream… Discover… ~Mark Twain~

Voel je welkom en van harte uitgenodigd om in de ruime en open studio deze unieke methode te komen onderzoeken en ontdek wat het kan doen voor jou!

amber