The Barrels

The Ladder Barrel

Ladder Barrel

Op de Ladder Barrels kun je talrijke oefeningen doen voor het verlengen en versterken van je spieren en om je flexibiliteit te verhogen. Je kunt zowel met je buik als met je rug over de ronding liggen en het trapje wordt gebruikt om je voeten tegenaan te zetten.

The Spine Corrector en the Small Barrel

Small Barrel

De Small Barrels en Spine Corrector zijn Pilates apparaten met een ronde vorm om de rug of de heupen te ondersteunen tijdens oefening die de borst er heupen openen. Ze zijn zeer geschikt ter aanvulling op je Pilates workout omdat ze Pilates oefeningen kunnen aanpassen door extra ondersteuning te bieden waar nodig, bewegingsvrijheid bevorderen, het beter kunnen richten op specifieke spiergroepen en zelfs een extra uitdaging kunnen geven aan bekende matoefeningen.

Door de extra ondersteuning bij liggende oefeningen zoals hoofd, handen, voeten en heupen zijn de barrels zeer geschikt om de overactieve heupbuigers te neutraliseren en andere spiergroepen te activeren. Dit bevordert efficiƫnt en correct bewegen waardoor kans op blessures vermindert en bij blessures het hele lichaam kan trainen zonder de (tijdelijk) zwakke plekken te overbelasten.